Det var dags för nyårslöften, tyckte jag

DSC_0108

En bild från den iiiiiskalla bönelöpningen vi gjorde på nyårslägret 15/16 i mitten av Skåne.
Löpning är så kul! Och bön med.

Jag ska inte ljuga. Det är ofta jag kommer på genomtänkta nyårslöften som jag någon gång redan i januari glömt bort, och ja, sedan har ett år förmodligen gått.
Men nej, i år tänkte jag smälla på stort. Jag ska minsann ta mig an flera utmaningar och ge flera löften än någonsin. Kanske kan du inspireras?

Here goes!

 • Jag ska bry mig mer om mitt hår. Jag har en ganska tjock och lång man just nu och jag är så FRUKTANSVÄRT lat när det kommer till mitt hår. Men jag vill vara lite mer omtänksam om det. Och kanske byta frisyr någon gång ibland, bara för att jag kan liksom.
 • Jag ska våga springa en halvmara. (mer om det i ett annat inlägg, såklart). Jag är en löpare men har inte sprungit mer än 10 km och jag blir rädd av tanken att springa mer. Men jag kan! Jag ska bara våga. Jag har redan anmält mig och en kär vän till ett lopp! Wiiiii!
 • Jag ska hitta lugnet. Om jag så ska leta hela året. Snart flyttar vi till ett litet hus utanför stan och jag tänker att jag direkt ska sätta prägeln. Räfsa löv, påta i trädgårn, baka bröd, eller bara sitta och sitta ut i luften……….
 • Göra något viktigt och riktigt bra för mänskligheten. Det kan ju inte vara svårt i den här hemska världen.
 • Ha minst en helg ensam med min man. Oj vad uppfriskande det var när vi fick en förra helgen. Stirra sönder varandra och ja, bli lite nykära helt enkelt. Jag gillart.
 • Lyssna bättre på mina barn. Även om de alltid kommer med sina bästa frågor, envisaste påståenden och mest turbulenta värderingar precis när jag satt mig ner och bara vill stänga av… Nej, lyssna mer. Och bättre. Och försöka ta reda på varför det heter just trottoar och hur det kommer sig att flygplan uppfanns.
 • Blogga mer. Jaaaaaaaaaaa!!!!

Har ni några nyårslöften att dela med er av? Eller inspirera oss andra?

God fortsättning! Kom igen 2016, nu köööör vi!

/Filippa

9 kommentarer

 1. Läste ditt första löfte och började skratta. Läste man som i din make och inte man som du syftade på. Men meningen blev väldigt roligt med mitt sätt att läsa ?
  Lycka till med dina löften!
  Själv har jag inget löfte, men ett mål att ta bättre hand om mig själv. Så lätt att glömma sig själv och ta hand om alla andra.❤ Kram

 2. Nyårslöfte…att göra ett seriöst försök att gå ner de där ”mammakilona” (typ 10 kg) som sitter på magen o gör att jag ser gravid ut, (efter tre barn minsta typ 2,5 år)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *