När snön kommer till Skåne…

IMG_8886

Elma, Elysia och deras bästisar Elina och Jonathan

… måste en pulkabacke intas snarast! Mina barn är inte uppväxta med att snö naturligt existerar kring vintertid. Att få åka pulka TVÅ (!) gånger den här vintern har varit höjdpunkten. Och lär så förbli. Nu nalkas endast plusgrader och regn här nere, men vad gör väl det? Vi har fina snöminnen nu.

3 kommentarer

  1. Haha, ja folk från norrare delar av Sverige klagar på oss för att vi alltid blir chockade när det kommer snö och typ inte klarar av trafiken. Men det är väl inte så konstigt? När det väl kommer är det ju så exotiskt och ovanligt.

    1. haha, och jag är så kluven, jag borde ju egentligen klassas som skåning efter alla dessa år, och ändå gnäller jag på skåningarna när de kör bil i snön och åker pulka på frost, haha! men när det är sommar och sol, då är jag minsann skåning in i själen…

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *