Dagens outfit kvart i fem


DSC_0276

I söndags var det finbrunch. Mina föräldrar bjöd på stort och mina syskon och jag plus respektive och barn blev bjudna på brunch på slottet. Då får man se till att klä sig, tänker jag.

Det blev en second handlad kjol från Filippa K (känns rimligt), en skjortblus från COS (som jag faktiskt köpt ny, fast på rea), väskan är inhandlad på Erikshjälpen i Helsingborg och halsbandet är typ 300 år gammalt. Alltså, inte på riktigt, för då hade det ju varit värt något. Okej, kanske 8 år gammalt då?

Och frillan är helt och hållet snodd, rakt av, från den ybercoola Miriam Bryant.

Måste träna lite på mina poser tror jag. Ser ju inte direkt ut som någon van modebloggare… Det är jag ju i och för sig inte heller ju. 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *