Ingen 30-års kris här inte

Den här veckan fyller jag 30 år. Det är stort! Många har redan sedan flera år tillbaka sagt till mig: äsch, vad ska du krisa för, du har ju redan allt.
Det känns inte helt rättvist tycker jag, att säga så. För det beror ju verkligen på vad man har för mål i livet. Jag har ju då ”uppnått” de där vanliga målen, och visst, jag kan väl hoppa över en 30-års kris för det.

Men. Jag har genom åren gått och drömt om en endaste sak. En sak. Och det är vårt alldeles egna hus. Ett hus utanför stan, men ändå nära. Ett hus med trädgård där vi kan leka, kanske kan jag lära mig odla eller i alla fall hålla blommor vid liv. Ett hus där barnen får sin egen oas och där jag också får min.
Och nu, sedan två veckor tillbaka, bor vi här. Vi har fått (eh, köpt) det!!! Det är ju faktiskt det bästa som hänt mig personligen på flera, flera år!

Jag älskar att bo här så himla, himla mycket. Och eftersom jag än så länge inte 30-års krisar, ska ni nu få följa med mig in i den bästa födelsedagspresenten någonsin, vårt lilla hus;

DSC_0022

Vardagsrummet. Här är en soffa vi köpt på blocket. Den var riktigt fin och vi fick den för 800 kr. Bra köp! Kuddarna hittade jag i farmor och farfars hus när vi rensade för ett par veckor sedan.

DSC_0024

Här är matsalen (jag tänker alltid kalla detta rum det). Det är ett rum i anslutning till köket och eftersom man inte kan sitta i köket måste väl detta vara matsalen?! Vasen fick vi inflyttningspresent av min moster, stolarna har jag fått av min morbror och köksbordet är köpt på blocket för ett par år sedan.


DSC_0027

Här är sanningen! Detta ska helst, eller, det SKA, rensas ut innan lördag, då jag har stor fest här hemma. Här inne får man sova över om man är gäst och spela instrument om man kan. Ja, ni får väl se hur det ser ut klart någon gång framöver kanske.

DSC_0028

Matsalen med insyn i vardagsrummet då. Tallrikshyllorna har jag köpt för 40 kr på loppis. Lampan där inne kostade 75 kr på blocket och skåpet köpte jag på en stor loppis här i Landskrona för 200 kr. Kökssoffan kommer från farmor, och tavlan man ser, som är över Landskrona Skyline, den har min fantastiska svägerska Matilda gjort.

DSC_0030

Här är lite av köket. Jag älskar rosa förresten och önskar att jag fick leva och bo i rosa för alltid (kanske inte).

/Filippa

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *