Vad tycker du?

Tja rå!

Nu har Hallelujamorsorna funnits i två månader. Och det känns som att vi lite grann börjar bli varma i kläderna och hittat någon slags gemensam ton.

Vi är tre olika personer. Filippa och Jennie har aldrig ens träffats på riktigt! Vi tror att Gud har fört oss samman och vi hoppas det här kan vara en skön/uppmuntrande/utmanande/tröstande plats att hänga på.

Det bästa med bloggen som forum tycker jag är att den skapas tillsammans med läsaren. Därför känns det superviktigt att höra vad ni tycker. Vad ska vi skriva om? Vilka teman är ni mest intresserade av? Det vore underbart om ni ville kommentera lite idag om vad ni vill ha mer av i den här bloggen. Gört!

IMG_1384En random bild på mig och mitt gäng på ett av mina absoluta favoritställen i Kristianstad – Barbacka (men det kräver ett eget inlägg).

/Elisabet

7 kommentarer

  1. Min högst personliga önskan – era tankar om tro och kyrka, för sånt finns inte på så många ställen. Men jag gillar allt ni skriver. 🙂

  2. Hej! Jag har funderat mycket på om der finns ett ”kristet sätt” att uppfostra o ta hand om sina barn. Har läst Magnus Malms senaste bok om sekularisering och (jag tror, har inte löst klart den att) han menar att vi är med o sekularisera våra barn o unga genom att t.ex. ta det som en komlimang om någon säger: ”jasså är du kristen, det kunde jag inte ana”. Att i rädsla för ”syndakatalogen” vill vi vara som
    alla andra. Resultatet blir unga spm växer upp o tänker att tron inte gör någon skillnad, och blir inget man bygger sitt liv på om allt rasar. Detta är intressant tänker jag utifrån hur vi tar hand om våra barn. Typ så:)

  3. Hej! Tack för en trevlig blogg med intressant perspektiv. Vore intressant att läsa era tankar om hur den egna tron och andaktslivet påverkas när barnen kommer in i bilden. Hjälp jag hinner inte som jag vill! Känslan av distans..?! Och hur ni resonerar kring familjeliv + kyrka. Hur ska man orka och hinna vara aktiv i församlingen? Ger det ngt att åka på gudstjänst när man ändå mest sitter i barnrummet? 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *