Dagen innan 30 = fetefest (varning för massvis av bilder)

Nedan följer en bildkavalkad från min 30-års fest. Det var en mycket trevlig tillställning!

DSC_0018

Några timmar innan kalajset började hade jag mina kära vänner och syskon och svägerskor här som hjälpte mig. Underbara människor! Här terrar dock min lillebror på en av våra kära vänner, jag tänker att han saknar henne helt enkelt (de bor inte i samma stad som de gjorde när de var små)

DSC_0036

Happy 30th to me then! Tulpanklänningen köpte jag förra våren på Pingskyrkans second hand för 40 kronor. Den gillas och är faktiskt riktig vintage.

DSC_0059

Elma vet att man liksom ska le när kameran kommer fram. DSC_0081

Plötsligt kom Östra Fronten farande och oj så glada vi på Västra blev! Dessutom är detta min frisyr-frende Eräjka. Här fick jag rosa Vanish och rosa gaffa-tejp, helt galet bra grejer

DSC_0117

Ett riktigt härligt kvinnorgäng som posar på

DSC_0147

Blommor och vänner i överflöd

 DSC_0196

En av de sötaste gästerna på hela ferren; Bo. Det är Hallelujamorsornas Elisabets nr 3:a. Gaaaah, det går inte att se sig mätt på denna onge! Här tillsammans med den underbara kvinnan Andrea a.k.a min löparbuddy, sista from an otha mista och vän i evighet. Amen

DSC_0219 DSC_0235

Det blev lite livesång med dans såklart. Min käre make som ledde detta påstod att det var mina favoritsånger genom tiderna. Kunde typ ingen. Älskar dig ändå, älskling!

DSC_0164

Kaoset i köket. TACK kära Nompis (svägerska) och moder och fader för allt diskande ni gjorde. Oj vad ni höll på, det var tacksamt! Och Jon, Lukas och Gurra som också styrde upp diskandet senare. Det var fint!

DSC_0187

Ett stycke Albin, blivande svägerska, lillebroder och Jon. Mycket fina människor detta

DSC_0236

Framåt kvällskvisten var inte lika många kvar och det blev samtal kring köksbordet

DSC_0256

Och ännu senare hängde några finingar kvar och då insåg vi hur lika min man och min soulfriend Dessis man är. Det var faktiskt brand new information för oss!

Jag är så galet tacksam för den här dagen! Så många underbara människor som kom och fikade och grattade och pratade och skrattade. Elysia sa igår: Mamma, kan vi inte ha som i lördags igen? Det var så roligt. Jag vill att den dagen ska börja om.
Jag håller med! Även om vi ännu inte har diskat färdigt allt och jag är lite trött sådär.

Så fina människor och så fina gåvor!

TACK!
/Filippa, 30 and still going strong(er)

6 kommentarer

  1. Älska fest! Tack att vi fick komma och för att du orkar ordna en stor fest. Jätteroligt – och du är grym som värdinna!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *