Måndagstips

Glad måndag! Hoppas ni har en skön helgdag. Jag har min svärmor på besök och hon är världens bästa. Hon bara drar fram genom huset och har på typ en halvtimme lekt aktivt med barnen och diskat och städat och gjort fint – samtidigt! Men sedan har hon fostrat fem barn också, så hon är hyfsat rutti!

Får jag bjuda på några måndagstips?

Nu är det många som vill hitta vårens sneakers. Jag har letat igenom hela internet känns det som, på jakt efter schyssta skor. Alltså skor som är tillverkade hållbart och rättvist. Mina favoriter hittade jag hos Veja.

DSC_0376

Mitt andra tips är extremt enkelt, men samtidigt så oväntat svårt. Jag tänkte påminna er, särskilt om ni känner er som Sara (längst ner på bilden) – BE OM HJÄLP. Att få gå ut en promenad utan barn, kan förändra hela ens världsbild om man har haft en intensiv period. Våga be om hjälp. Det kan vara svårt om man inte har föräldrar/svärföräldrar i närheten. Men våga fråga någon annan. Man behöver inte ta hela steget att fixa en barnvakt till en helkväll på stan. Men kanske någon kan ta hand om barnen mellan två och fyra på torsdag?

Den här låten! Den fyller hela min mage med hopp!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *