Frukost i storstan

DSC_0045

Jag är i Stockholm. Idag, lördag, ska Andrea och jag springa vårt halvmara-lopp här. Jag har varit sjuk i nästan två veckor nu innan och fortfarande väldigt förkyld. Jag springer ju såklart ändå, det vet ni alla som känner mig. Men jag ska försöka ta det lite lugnt.

DSC_0052

Vi är en liten trio här. Skitmysigt. Igår åt vi frukost på Kaffeverket i Vasastan. Det rekommenderas varmt

DSC_0054

Latte på havremjölk, ingefäramyntaäpplejuice och chiapudding

DSC_0056

Mina fantastiska vänner. Fy vale vad bra vi haft det alltså. Sjukt bra

DSC_0057

Surdegsmackan också. Mums. Gå dit om du är i stan vetja.

Nu ska vi springa. Jag kanske skriver nåt inlägg ikväll om hur grymma vi var – eller om nån av oss bröt benet, vem vet? Annars, ha en fin lördag.

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *