Som jag ser ut ibland

DSC_0004

Det orangea läppstiftet har jag fått av mamma. Sjukt bra grej när man är lite sliten i kroppen. De bleka armarna är mina och de längtar så mycket efter solsken nu. Att det ska vara så svårt

DSC_0012

Jeansen ovan klippte jag av precis innan vi åkte till Stockholm. De är från Pingstkyrkans second hand i Helsingborg. Väskan också. Skorna är ju prickiga Adidas, de fick jag av min käraste vän Marie när jag fyllde år. Hon är så himla fin. Jag blev så glad att jag grät när jag öppnade paketet hon skickat på posten. Gatan är Stockholms och jag lånade den i helgen. Det var himla fint det med. Tack för det Stockholm. (Obs! Bodde inte där ((på gatan)), utan på ett hotell, det blev skönare för ryggen)

/Filippa

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *