Konferenskristen

Hej hej. Nu ska jag vara konferenskristen i några dagar. Hänger i Södertälje på EFS årskonferens med tema ”Älskad, Rustad, Sänd”. Första året som Liv får vara med på barnens konferens – ska bli så kul att se vad hon har för upplevelser med sig efter de här dagarna. Lilla M har vi lämnat hos farmor och farfar. Det blir gött detta, endast ett barn?! Men skönt å lyxigt både för M och L att få odelad uppmärksamhet under några dagar…

image Lite speciella klänningar dagen till ära. Det var internationell eftermiddag för att högtidlighålla EFS mission som firar 150 år, så vi tog tillfället att få klä oss i etiopiska klänningar. Så skönt i värmen med kläder som är gjorda för att funka i värme.

Här nedan ser ni alla vackra människor som kom till Hagabergs folkhögskola för att tjuvstarta konferensen lite med denna internationella eftermiddag. Speciellt för i år är att det finns representanter från alla EFS missionsländer på plats under vår årskonferens; Eritrea, Etiopien, Malawi, Tanzania och Indien. Blir mycket högtidligt och många tack vid sådana här ceremonier som det var i eftermiddags. Men det är ändå gött att gå tillbaka lite i historien för att se var vi kommer från. Många människor har gått före och gjort helt fantastiska saker i missionens tjänst. Och deras böner och deras steg i tro har lett oss dit vi är idag. Någon måste alltid ta det första steget… Så tack alla ni som gått före! – Ni visar att det är möjligt. Tänker på Lina Sandell psalmen:

Gör det lilla du kan och se inte därpå att så ringa, så litet det är. För hur skulle du då väl med lust kunna gå dit din Mästare sänder dig här?

image

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *