Måndagstips – mastodontvarianten

Ni har fått lite fattiga måndagstips i några veckor. Nu så, har jag lite mer kraft i stegen igen och ger mig på en rejält mör och saftig omgång idag. Håll till godo!

Podd

Jag kan tycka det är krävande att lyssna på poddar – för tempot är ofta så högt och man måste hänga med hela tiden för att inte missa något. Men nu har jag hittat en jag gillar. Livspusslet av herr och fru Lindroth. De bor i Burträsk (kanske lugnet kommer därav) och småsnackar med varandra om litet och stort. Jag gillar tonen och tempot.

Hus

Det här huset hoppas jag att någon gör något fantastiskt av. En flerfamiljs-herrgård i Fellingsbro för en halv miljon, med massor charmiga detaljer bevarade.

Melodifestival-youtuba

Det finns en oändlig skatt av nostalgi och fniss om man youtubar sig igenom gamla melodifestivallåtar. Vår vän Joel letade fram den här pärlan:

Att säga ifrån

Idag har ledare från alla de kristna samfunden formulerat ett debattinlägg i SvD om att Europa borde öppna sina gränser. Då känner jag att de gör rätt saker på sina möten.

Bok

Ingen har väl missat att bloggaren Louise Winblad nu släppt bok med sina träffsäkra serier? Perfekta morsdagspresenten, hint , hint.

Vietnamesiska vårrullar

I tisdags bjöd jag Jenny och lite vänner på födelsedagsmiddag. Jag slog till med vietnamesiska vårrullar, som någon kallade new age tacos. Det blir väldigt härligt när man sitter ett gäng och plockar och packar ihop sina egna rispapper till de små rullarna. Pyssligt, fräscht och supergott! Här kommer recept och bild från Emmas vintage.

Veckans lovsång

/Elisabet

4 kommentarer

        1. Det är gott att vara gränsöverskridande – men visst finns din grupp; ”ung singeltjej”. <3

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *