Värt att fira! – hallelujamorsorna är ett ”kristet digitalt fenomen som ger hopp”

Idag är vi omskrivna i tidningen Dagen. Vi är nummer 3 på listan: tio kristna digitala fenomen som ger hopp.  Så roligt och uppmuntrande att bli uppmärksammad på det här sättet. Tack Daniel Wistrand som skrivit artikeln och tack också för tips på andra bra och hoppfulla digitala fenomen.

Av de andra 10 ”digitala fenomen” som nämns uppskattar jag nummer 2: hejsonja.se. Det är väldigt spännande och intressant att läsa om Sonjas resa. Sonja bloggade förut på Nöjesguiden men har nu sin egen plattform, där skriver hon hur hela hennes liv förändrades och hur det blivit sedan hon blev kristen för två år sedan. Modigt och härligt!

Nr 4 på listan: Söndag hela veckan är också något som jag precis upptäckt. Söndag hela veckan är en sajt där predikningar från hela vårt avlånga land laddas upp regelbundet. Så bra initiativ att samla och dela predikningar på det här sättet! Finns som podcast på Itunes och sondaghelaveckan.se.

För att läsa alla Wistrands tips och förstås om hallelujamorsorna – som för övrigt kallas genialt. Bra jobbat Elisabet och Filippa. Och tack alla läsare. Fett me kärlek!

http://www.dagen.se/livsstil/tio-kristna-digitala-fenomen-som-ger-hopp-1.729294

 

8 kommentarer

  1. Tjoho! Rätt åt er! 😉 För ni har en riktigt bra blogg! Och nu är det så att Tidningen Dagen faktiskt hann före mig med sin shout out på er blogg. Mitt nästa inlägg med temat bloggtips som jag filar på sedan har nämligen också Hallelujamorsorna med på tipslistan. Så, håll utkik tjejer.
    Bless och kör på.
    Kram Charlotte

  2. Jag håller med: Genialt! Jag känner ju inte er allihop, men ni börjar kännas lite som en fin vänskaps-trio (om än en lite distanserad sådan, haha). Tror er blogg fyller ett tomrum i min annars ganska Sverige-fattiga vardag och hos er får jag en hel godispåse av både stort å smått. Tack för det! 🙂

    1. Vad fint Frida! Tack! Jag läser din blogg också (i smyg!) – härligt att följa ert äventyr och dina kloka tankar. Kram!

    2. Härligt att vi får leverera lite Sverige till dig! Och välkommen hem på semester så småningom. <3

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *