Tre dagar i tivoliparken

Kristianstad är ingen sommarstad, det finns varken sjö eller hav i stan. Men det finns en fantastisk park här. Halva den här underbara sommarveckan har gått och jag inser att jag typ levt i tivoliparken.

IMG_0529

I måndags gick vi till den stora lekplatsen som barnen kallar ”det stora sjörövarskeppet”. Och nu är jag ingen rookiemamma längre utan hade med mig badkläder (hur många gånger har jag inte tagit bussen hem med barn blöta som valrossar)… För här finns världens roligaste vattenlek, bäckar och fontäner. Man kan vara här i timmar (och jag kan bara sitta på en bänk, halleluja!)

IMG_0565

På tisdagen träffade vi världens gulligaste fotograf (Lovisa Göransson) som tog bilder på vår lilla familj i tivoliparken. Hon var så fantastisk i att få oss att leka och busa och helt glömma bort att kameran var där. Det blev nog grymma bilder, vi ska få se dem om några veckor!

IMG_0598

Och så på onsdagen deltog barnen tillsammans med sina kusiner i loppet kalvinknatet. Mormor och morfar var också med och hejade och vi hade en picnic som basstation att samlas kring. De sprang 300 m och var glada hela tiden. Glory!

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *