SOMMARLOVET, jag välkomnar dig!

img_0422.jpg

Igår fick det jag, plötligt, sommarlovet. Vi for direkt hem till våra underbara vänner i Malmö, hängde i trädgårn, kollade fotboll, grillade hemmagjorda hamburgare, tittade på x antal shower och pratade, pratade och pratade. Elin (ovan) är en av mina bästa pratkompisar.

img_0398.jpg

I torsdags hade vi avslutning med jobbet på Erikstorp och vi åt pizzabuffé tills vi stupade och lekte rolig musiklek fast illa var det ju att mitt lag förlorade. Jag hade en ny klänning från COS som jag köpt på tradera för en hundring.

img_0378.jpg

Asså. Gott.

IMG_0181

Nu känner jag mig sådär som på bilden (bild från förra veckan när vi lärare spelade fotboll mot åk 6). Jag har fått lärarsjukan (världens förkylning när man går på lov) och jag är så trött att jag ser suddigt, men, jag är så lycklig. Vilket år jag haft på mitt underbara jobb, och mina kollegor, hjälp vad jag älskar dom! Och nu får jag njuta av sommarledigt i många veckor med mina underbara barn, och ja, lite då och då med min man också. Det blir party. Nu checkar jag ut…

Happy sommarlov!

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *