”Vi borde ju ses oftare!”

Idag bjuder jag på lite bilder från helgen i glada vänners lag på Stora Askö, ligger typ vid Västervik. Fem vänner, mycket mat, havet och många långa samtal. Så skönt att få ventilera livet med människor som jag känt sedan början av detta århundradet. Det har pratats om…. ALLT! Släpp loss fyra småbarnsmammor och en blivande mamma i en stuga utan män och barn under en helg. Det skapar en nästintill euforisk känsla, att få sitta ner, äta mat och prata till punkt hos kvinnor i denna fas i livet. Tack Isabella som tog initiativet, nu vet vi att det funkar. Det blir ofta att en säger: ”Vi borde ju ses oftare!”, och så blir det aldrig så. Nästa gång någon säger så: Fram med kalendrarna, leta upp en stuga i ödemarken och boka in en träff med dina nära och kära. Det är så värt.

IMG_8803_Fotor
Utsikten från stugan, helt okej.
IMG_8791_Fotor
Yatzy och samtidigt kolla läget hemma. Josefin, en riktigt bra mänska och vän håller ställningarna.
IMG_8794_Fotor
Vi hängav oss också åt: TV-spel. Så gött.
IMG_8789_Fotor
På upptäcksfärd och lite ute på irrvägar, men vi hittade hem till slut… Praktiskt att irra bort sig lite när det ändå finns vatten runtomkring.
IMG_8786_skalis
Vi hittade en supermegafin skalbagge som skapade stor uppståndelse, någon naturmänska som kan berätta vad detta är för nån skalbagge?
IMG_8814_Fotor
Som sagt: Stor uppståndelse över en skalbagge…
IMG_8811_Fotor
Havet, sol och vänner. Det kan vara bland det bästa som finns. LOVE U finaste ; Nathalie, Josefin, Isabella och Josefine <3

Okej. Nu är det alltså tre dagar kvar på jobbet innan semestern. Lite lagom pepp för sista rycket. Men jag ska försöka. Sen är det faktiskt trot eller ej S-E-M-E-S-T-E-R! Yes, fyra och en halv vecka med mycket glass, SOMMAR i P1, havet, Skåne (!), Bohuslän, hemester, trädgårdsfix samt mycket tid med familj och vänner. Snart så.

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *