Sånt jag hittills gjort på sommarlovet

DSC_0033

Plockat blommor från trägårn och satt i en fin vas, och sedan luktat på dem så fort jag traskat förbi

DSC_0061

Varit badvakt åt dessa badankor under ett par dagar. Själv var jag så förkyld att jag mest badade fötterna

DSC_0062

Köpte närproducerade, dyra, vackra tomater en gång. Åts med vördnad

DSC_0074

Hängde en heldag på Liseberg med några av barnens härliga kusiner, och farmor och farfar förstås, som bjöd oss på hela kalaset

DSC_0135

Ja, det är jag som är grillmästarn här hemma. Alltid. Och gott blir det. Hrm.

DSC_0193

Gjorde hitte-på-sommar-drinkar när jag hade date med tre mamma-kompisar. Vi satt i växthuset en hel kväll och åt gott och drack fint. Och pratade på som bara småbarnsmorsor kan

DSC_0262

Såg på när min man och lillebror rev vårt hemskt lilla, men ack så mycket jobb med, badrum. Man kan väl säga att de blev lite dammiga de med.

Nu fortsätter sommaren. I väldans seg takt. Det är så svårt att veta vad man ska hitta på, när alla andra antingen är lediga tillsammans, eller inte lediga alls, och min käre man jobbar ett par veckor till, och jag och barnen är helt lediga rätt länge. Vi har alltid haft det så konstigt med ledighet. Typ, ledig när ingen annan är det, sedan jobbar Emanuel när resten av Sverige är lediga.
Ja, det är väl bara att gilla läget. Vi slipar och målar skrivbord, gör både jordgubbs- och hallonsylt, bakar bullar och bröd, ser på film när det regnar, tar långa promenader och försöker lära vissa att cykla. Ja men typ så.
Det får väl fortsätta så ett tag till då tänker jag.

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *