Första titten

Det efterlystes bilder från vårt nya hus, det ska ni få förstås. Även om jag tycker det är lite komplicerat, det där med bilder från ens hem. Myten om det perfekta hemmet, och det (likamedtecken?) perfekta livet frodas fritt här på internetet. Samtidigt vill jag ju inte lägga upp fula bilder på mitt hem, eller?

Jag vill understryka hur jobbig den här flytten har varit. Jag kan faktiskt ärligt säga att det har varit det (ansträngningsmässigt) jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vårt liv är så oerhört intensivt bara som det är, med bebis som vaknar flera gånger per natt, morgnar oftast före kl sex och treårstrots och ja name it. Och sen att flytta på det också… Hua!

Men nu börjar vi komma på plats. Barnen börjar komma in i rutiner och landa lite här. De går på simskola i sjön på förmiddagarna och så grejar jag och Christian i lagom takt. Vi är ett grymt team. Och vi är snabba. Hemligheten är inte att vi är supermänniskor utan att vi är, tja, lite slarviga kanske. Vi skippar saker som att tejpa och grundmåla. Vi kör, det är ju bara inredning liksom!

Idag får ni bara se två rum, men det kommer mera längre fram!

DSC_0698

Det är tur att man har bra hjälp iallafall…

DSC_0701

Efter att ha googlat tapeter tills håret vitnade gick vi in i en butik och spontanköpte den här tapeten. Vi fastnade för färgskalan i den, det är Hanna Wernings rävdunge från Boråstapeter.

 

 

DSC_0667

Kök fullt med folk är alltid bäst. Här är Christians brorsa Martin med familj på besök. Martin hjälpte oss att måla hela första veckan, fantastiskt fint.

DSC_0703

Luckorna blev gröna. Min bästa färg! Och lite nya beslag. Hejdå nittitalsköket!

DSC_0666

Vårt sovrum var också nittital men blev vilsamt grön.  Martin och hans äldsta, Agnes målade hela sovrummet till oss.

DSC_0713

Såhär fint blev det. Så härligt att ha lite yta i sovrummet!

DSC_0715

Och från sängen ser man ut genom en hel vägg av fönster.

DSC_0714

Med den här lummiga utsikten. Ska bli fint att följa årstidernas skiftningar genom sovrummet.

/Elisabet

10 kommentarer

  1. Så fint det blir! Vad hade luckorna för färg innan?
    Ja, det där med att googla tapeter. På telefonen dessutom… Jag vill också gå in i en butik o se på riktigt. Men först måste det vara riktigt aktuellt med omtapetsering…

    Kämpa på o lycka till!

  2. Åh vad fint! Underbar utsikt! Försök verkligen ta hjälp veckorna framöver så ni får vila och sova. Man kan bli enormt trött i efterhand efter såna här stora ansträngningar. Och med flyttar vill man göra göra så mycket, och nerprioriterar vila, så jag påminner – vila!! ??

    1. Yes, vila är sannerligen nerprioriterat. Tack för råden, vi är ganska bra på att lata oss också, så det är tur.

  3. Men hallå, älska tapeten och luckorna. Så fint med grönt. Ni måste i sanning vara ett bra team. Go Svahns liksom! Ser fram emot att se det lajv back in Östergötland. ❤️

  4. Älskar tapeten, färgen i köket och sovrummet! Impad att ni ändå kan fixa med sånt med tre barn. Heja er!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *