Och så blev man lite nykär

DSC_0059

Bästa med att hänga med varandra, äntligen, är ju att man blir lite nykär. Ja, tänk. Vi har spenderat veckan med 50 barn och 20 vuxna samt våra egna barn. Och ändå spirar kärleken. Det är fint det. Att få komma hem, tillsammans med mannen jag älskar, och barnen vi gjort (hehe), och komma till vårt hem. Alltså, verkligen vårt hem. Vår stad. Våra vänner, vår familj, vår församling… Allt som är viktigt.
Nu väntar återhämtning deluxe med massa godis och läsk och goda vänner och lite mat kanske. Och sedan far vi på vår första familjesemester. Känns stort det med. Trots ynka två veckor tillsammans tror jag vi lyckats fylla dem med allt det bästa. Jag hoppas det.

Glad helg!
/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *