Måndagstips

Ny månad! Och ny vecka! Och vet ni vad?! Idag sätter jag mig vid mitt skrivbord med datorn framför mig och har 4 (fyra!) ostörda timmar framför mig. Jag och Christian smygstartar arbetsterminen genom att dela upp den här veckan mellan oss, halva dagarna har vi barnen och halva dagarna har vi kontorstid. Jag njuter av att få lov att tänka andra tankar än dem på klet, konfliktlösning och hur många glassar det är rimligt att äta per dag.

Om ni känner någon 19 åring (eller i vilken ålder som helst!) men någon som går och inte har något vettigt att göra i höst. Peppa dem järnet att få mig och Christian som lärare! Det finns fortfarande platser kvar på Liljeholmens Bibelskola.

För den som inte börjar jobba så tidigt så vill jag tipsa om:

Åhh, jag vill dit! 72 timmars lovsång i ett tält i Storbritannien. Bara få vara med Herren en hel helg, bästa starten på terminen!

  • Bibelläsning

Dagens tips och bön är att mitt och era hjärtan ska få en ökad hunger och längtan efter Guds ord. Ibland kan ens andaktsliv kännas så dött och torftigt. Och ibland så fylls hela ens hjärta med liv och ens tro fördjupas och blir levande. Lev med Bibeln! Läs den! Skaffa dig bra rutiner!

IMG_2568

  • Kolmården

Alltså! Vi gjorde Kolmården i torsdags. Och jag trodde det skulle vara bra, men inte SÅ bra! Det vart ju sommarens bästa dag. Alla fem bara njöt och hade så otroligt roligt. Allt var så fint och välordnat och genomtänkt. Ja, Kolmården får 5 kameler av 5 möjliga. Och en extra kamel till mig som maxat fika och mellanmålsväskan så vi typ inte behövde köpa något av alla överdyra saker inne på plats.

IMG_1365

  • Bröllopspepp!

Augusti innebär i år att få gå på två bröllop! På lördag gifter sig Christians brorsa Robert med sin Linda och nästa helg gifter sig min kusin Rikard med sin Sofia. Att gå på bröllop är något av det bästa jag vet! Och i år känns det extra härligt efter en oglamorös sommar, att få klä upp sig, ha barnvakt och få två (!) kvällar bara tillsammans med Christian (och lite bröllopsgäster då förstås!). Jag lovar att visa bilder.

  • Veckans lovsång!

/Elisabet

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *