Vykort från lägerlivet

imageFör femte året i rad får familjen Hallgren vara tillsammans på ql-läger. Första arbetsveckan efter semestern åker vi till Stegeborgsgården och är ledare för ett läger med 50 ungar. Det är bland det mest intensiva och det mest underbara som ingår i min tjänst. Vi går från frukost, till andakt, till drama, till paddling, till lunch, till bad, till fika, till dans, till mat, till sångövning, till sagoläsning och avslutar dagen med att be Gud som haver. Ungefär så går en dag på ett ql-läger till. Så otroligt krävande men samtidigt helt underbart. Jag har träningsvärk i magen av paddling och skrattanfall. Mina ögon tåras av överväldigande glädje och stolthet över hur barnen växer och gör små och stora steg framåt i livet. Tänk att det här är en del av mitt jobb. Det är ju endast och ren nåd detta alltså. Tack.

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *