Måndagstips

Hello! Måndag! Bam!

Min nya favoritapp måste jag ju tipsa om… Har ni hört talas om Strava?

Strava är en träningsapp. Den mäter rundor på klassiskt manér, men den kan även spara rundor så att man kan jämföra tider mellan sig själv på samma runda. Man kan även se om andra sprungit samma rundor och om man vill kan man jämföra tider med dem. Det roligaste enligt mig är att man kan följa vänner och deras träning. Jag följer främst löparna i min egen familj, och då blir det ett roligt moment att se hur och när de tränar och inte minst – vem samlar ihop flest km per vecka. Detta kan säkert bli jobbigt om man är för mycket tävlingsmänniska, men om man bara är det lite lagom (som jag) blir det jättekul.

Jag skulle inte kalla det för min favorit-podd men utan tvekan den podd jag lyssnar mest på; Pampers barnvagnspromenader. Helt enkelt svar på frågor om allt som rör barn och fostran. Det är intressant att bredda sina egna tankar och reflektioner men jag stör mig rejält på det också. Det är ganska mycket klapp på huvudet och det här är sanningen!! 

Jag har ju varit på bröllop två helger i rad. I lördags gifte sig min fantastiske kusin Rikard. Han är trombonist av rang och hade tagit med sina orkestervänner till vigseln och här ska ni få ett litet smakprov från vigseln. WOW!

Nu önskar jag er en härlig vecka, vi ska förhoppningsvis ro inskolningen av Sixten och Ture i hamn, för nästa vecka kommer våra bibelskoledeltagare. Spännande!

/Elisabet

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *