Måndagstips

Vad glad jag är för alla bra bloggar som finns! Man behöver liksom inte läsa tidningar längre (även om det kan vara gött att bläddra ibland) utan istället få vettiga människors tankar och funderingar utan mellanhänder. Idag tänkte jag tipsa om några bra inlägg jag läst i helgen.

Jag följer inte Kitty Jutbrings blogg dagligen, men jag gillar henne och ibland sätter hon fingret på det (om man kan säga så?). Jag har själv funderat kring detta, hur människor som går ner i vikt överöses med beröm. Läs gärna här.

I helgen tillkännagav Elisabeth Lindroth att hon är gravid, på det finaste sättet. I ett superlångt inlägg ger hon oss sin dagbok från de första veckorna efter plusset. Och man överöses av alla de där känslorna av skörhet och oro som genomsyrar den jobbiga tiden. Man kan läsa Elisabeths historia i bloggen, om hur de förlorat barn sent i graviditeten. Allt är så naket och oerhört vackert. Läs här.

Vi länkar då och då till hej hej vardag men det här var ju också så bra skrivet! Om varför alla andra är så normala och bara jag nojar mig över hur jag uppfattas, och att man är många saker på en och samma gång! (På bilden Louise Winblad, alias hej hej vardag)

Och så till något helt annat. Mitt roligaste återkommande inlägg jag läser. Malin Wollin ger fredagshus. Hon sopar hemnet och presenterar de snyggaste, häftigaste, wow-igaste husen varje fredag. Här är den senaste skörden!

Okej, det får räcka hörrni! Massa kärlek till er för den nya veckan! The best is yet to come!

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *