When life is all about fashion

I våra sms-konversationer, Hallelujamorsorna alltså, kallas jag Posh Spice. Inte för inte, you guys!

Jag älskar den här tiden på året, väääldigt mycket.  Det har nämligen varit Fashion Week i Stockholm denna veckan och för någon vecka sedan i Köpenhamn.
Outfits hit och outfits dit. Det är sådant jag ägnar all min ensamma tid åt. Att titta på kläder. Och coola, sköna, egna människor som gillar att uttrycka sig. Min bästa outfits kommer här! Häng med!

06-style-du-monde-copenhagen-day-3

Jag gillar denna look. Casual med en snygg kjol liksom. Går väldigt bra att härma!

11-style-du-monde-copenhagen-day-two

Åh rött. Mer rött! Älskar rött och speciellt röda detaljer. Nej, jag älskar helröda outfits. Ta efter i höst!

20-sfw

Avklippta jeans, kanske enklaste och billigaste knepet att uppdatera sina jeans på. Bah klipp! Och så är det så himla skönt för oss short people, slippa vika och sy upp och rulla osv

DSC_8263

Denna påg alltså. Andreas Wijk. Han är kyrklig förstår ni och en av Sveriges främsta manliga modeikoner. Jag gillar hans stil sjukt mycket. Försöker arbeta in mycket av den på min man. Det är väl bara skorna som inte riktigt går hem…

IMG_1466_WEB-1

Några av min favvopersoner i modevärlden! Ebba von Sydow och Emilia de Poret. De driver podden Säker Stil, har skrivit boken Säker Stil och ja, de är så grymma!

Lexington_Streetstyle_014

Vad kan vara bättre än par skor som sticker ut? I LOVE! Detta måste efterarbetas.

MNO_0092-1

Supermodellen Caroline Winberg gick Daisy Grace´s första modevisning någonsin. Detta märke som kommer från Fredagspoddarna Hannah Widell och Amanda Schulman (också bästig podd!). Jag älskar dessa människor! Och Daisy Grace är fint. Kommer sno inspon från deras höstkollektion, helt klart!

MNO_0217-1

Märket Stand som inspirerar mycket! Gillar kombon av skinn och mocka

MNO_0838-1

Årets snackis var när Sigge Eklund och Alex Schulman avslutade Daisy Grace fashion show med Caroline Winberg. Daisy Grace kör alltså inte bara supermodeller, utan även random people! Love that!

stockholm-ss-07

Salem, ovan, är en grym modebloggare som har så himla skön stil! Love the red pumps, har ju liknande i garderoben. Måste våga användas!!Z6A2946

Åh. Klänning och sneakers. Älskar det! Kan enkelt piffa till en tråkig dag, tänker jag.

Mer inspo kommer. Eftersom det enda jag just nu tänker på är… kläder.

Ha en fin lördag!
/Filippa the fashion nerd

8 kommentarer

  1. Jag kan kommentera 😉
   Alltså, detta gör mig bara sååå fascinerad! Att du ägnar all din lediga tid åt detta?! Att man kan vara så olika: helpå eller heloff, som jag. Men du kanske får mig på andra tankar filippa! Alltså, jag gillar ju kläder o att matcha o va fin liksom, och jag har iofs några pinnade bilder i en klädinspoboard, men egentligen vet jag inte ens vart man hittar såna här bilder! Haha.
   Jag var inte så förtjust i någon måste jag säga, förutom den sista som var sjukt fin. Den ska jag försöka härma!

   1. haha jag vet! jag tror det är för det är så ytligt och enkelt på nåt vis, att bara gotta ner sig i klädmodet. kanske som andra kollat på tv-serier? man liksom slipper tänka egentligen.
    tack för din kommentar 😉

    1. Samma som att jag skrollar på pinterest och letar olika spaljéer och grusgångar kanske!
     (Gjorde mig snygg till dagis med ny klänning och sneakers. Klänningen fick tyvärr ett hål mitt på magen när jag testade med ett skärp…)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *