Det som förlänger livet liksom

Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte haft mitt galna klädintresse. Jag hade nog gått in i väggen för längesen alltså. Så fort jag är för trött, sur, oinspirerad osv så går jag antingen in i min garderob (obs, har ej walk-in -> metaforiskt går jag in) eller så går jag in på pinterest eller någon modeblogg jag ”läser”. Sedan får jag liksom glädje. Jag vet att det här kan vara ganska svårt att förstå, hur kan kläder giva någon sådan glädje? Men det gör det. Konstigt nog. Och jag är tacksam för det.

I helgen fick vi klä upp oss till min lillebrors bröllop. Fint på alla sätt var det. Och jag fick styla både mig själv och min man. Älskar det. I mitt nästa liv ska jag bli stylist. Fast på något galet ställe så man får leva ut svängarna liksom.

/Filippa

8 kommentarer

  1. Tack för inspirationen du ger!
    Jag kan ibland skämmas för mitt klädintresse, det är ju så ”ytligt”. Men jag inspireras av dig att våga stå för det, för det är ju så underbart kul med kläder!

    1. Men vad roligt att någon har samma intresse som jag! Då kanske jag ska blogga om detta mer ibland då 🙂 ja! Så länge det är KUL är det ju bara bra!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *