Mina fem senaste oktober

Jag är oktoberbarn. Min bästa månad förstås! Dessutom har två av våra barn behagat komma till världen och till oss i oktober. Så numera är oktober ett stort ståhej av kalas och festligheter. Jag njuter av den höga friska luften, solen som känns extra gul och glad och alla färger i min bästa färgskala som syns vart man än tittar. Och jag vet att det inte är oktober förrän på lördag, men jag längtar! Och bjuder därför på mina fem senaste oktober!

2011

Kom Sixten till oss och vi hängde i höstsolen med vänner.

PA238815

 

2012

Firade vi med både 30 och 1 års kalas!

img_1438img_1425

2013

Hade jag blivit trött tvåbarnsmorsa och klippte av mitt stora svall för att piggna till.

img_2912img_2745

2014

Hade jag en härlig höstfest i trädgården.

dsc_0075 dsc_0070

2015

Blev jag trebarnsmamma och gick promenader i ett höstgult Skåne.

img_20151018_161423498img_8170

/Elisabet

6 kommentarer

  1. Jag har också i ALLA år älskat hösten, tills jag fick barn nr 2 och sedan dess blivit så FRUSEN!!! Så nu bävar jag alltid inför höst, vinter och kall vår, som känns som sååå länge i Sverige. Sen vi blev husägare jobbar jag dock hårt på att hitta snygga och sköna skitvarma kläder haha 😀

  2. Härligt med oktoberpepp! Jag gillar också hösten när den är så där ny och fin. Det är den kanske i oktober men såhär i förhand blandar jag nog ihop oktober med trista november…
    Hoppas någon här kan ge lite novemberpepp också, sen när det är dags!

  3. Oktober är en ljuvlig månad. Hösten har liksom landat då och den mest hektiska igångsättningsfasen är över och ännu ingen julskyltning ?❤️????

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *