En stil för sig


Det är inte alltid lätt att ”hitta sin stil”. Men måste man det? Jag vet inte om jag har en specifik, jag älskar att blanda runt och uttrycka mig på ena sättet en dag och annat sätt en annan dag.

Ovan bär jag en Filippa K-klänning jag köpte på myrorna i Malmö för ett tag sen.

Ibland kör jag finskor och ibland sneakers. Jag tycker det är roligare så! Kläder (och skor), är ju så kul! 

Skorna är från Gabor och köpta på pingstkyrkan second hand i helsingborg.


Ibland är ett par softa jeans och snygg blus allt som krävs. Jeansen är från röda korset i stan och blusen är COS, köpt på Tradera för 80kr. Värt. (Älskar COS, eller Cios som min skånska kollega säger)

Och ibland är livet bara roligare med en vintage mocka-kjol från Hennes & Mauritz (yes you heard me!) och en billig men fin blus från pingst second hand.

Så kan man ju göra. Blanda friskt och ha kul! Om man tycker kläder och stil är kul, förstås.

Glad lördag!

/Filippa 

2 kommentarer

  1. Haaj finis!! Jag tycker ändå det är roligt när en kommit upp över di 30 så känns det som att en hittat vad en gillar. Även om du kanske inte har en enhetlig stil, så är det ju ändå tydligt att du har en Filippa-stil. Jag skulle kalla den för: kvinnligt slickt, fast med en rn’b beyonce-vibe. =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *