Några riktigt bra fynd

Låt mig presentera några riktigt bra fynd jag gjort på second hand. Here goes!

Superfina höga stövlar av märket Bianco. De är knappt använda tror jag. 250kr fick jag pröjsa, ett av mina dyrare fynd må tilläggas.

Som ni kanske minns önskade jag mig en polo. Efter att ha provat x antal inser jag: jag gillar ju inte polo!!! Så en halvpolo-tröja ren ull fick bli min vinnare. 55kr kostade den.

Jag köpte ramarna ovan och satte i foton jag framkallat. Sänglampor har stått på önskelistan ett tag och nu hittade jag för 35kr styck! Den andra kommer väl upp en dag gissar jag.

Fåtöljen är inte nyligen köpt utan i somras. Kostade 145kr! Älskar den alltså. Bokhyllan och den persiska mattan har vi ärvt av farmor och farfar.

Soffan ovan är köpt på blocket. Lampan och blomsterpallen är också ärvt. 

Jag blev lite sugen på en mysig hörna i köket och använde buren jag fick av en kompis mamma (OBS! Blomman i har nu dött men den höll lääääänge!). Trälådan är från farmor och pall och korg inuti är second hand sen länge.

Målade naglarna efter outfit här om dan. Köpte dessa kostymbyxor, himla tajta dock, på second hand för ett par veckor sen. Även pumpsen. Och blusen är från COS och inhandlad för 80kr på Tradera.

Ungefär så kan det se ut när man mixar Pinterest och second hand och en ganska fullproppad hjärna som lever på de ytliga gränserna ganska ofta. Puh, lång mening.

Ha nu en fantastisk onsdag!

/Filippa 

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *