34!

Jag har passat på att fylla år, nu när hösten blivit mörk och kall. Fint är det. Känner mig tacksam inför att bli äldre – tänk att jag fått leva ett helt år till!

Jag fick en särdeles fin dag. Här är den:img_1736

Frukost på sängen, sång och presenter som verkligen överraskade. Full pott! (jag får återkomma till presenten i ett framtida inlägg…)

img_1738

Och så sjungen för en gång till! Av mina fina elever <3

img_1739

Vi fortsatte dagen med en lektion där vi pratade om ledarskap. Och testade Jesus radikala sätt att göra saker på.

img_1743

Till lunch hade jag det här genuint trevliga sällskapet. Rebecka och Edvard som arbetar med festivalen frizon. Vi pratade om Liljeholmens del i frizon 2017 och spånade ideér. Hemskt kul.

img_1744

Sen hem till kvällsmatslagning. Vi testar Linas matkasse den här veckan. Jag har smädat det förut. Men orka planera mat, känner jag nu. Efter två måltider är utfallet att barnen hyfsat nyfikna ändå testar nya grejer. Men när vi ger måltiden betyg mellan 1-5 efteråt är en 2a än så länge det mest generösa betyget.

img_1746

Medan Christian lade barnen gick jag loss i köket. Jag hade bjudit in några nya vänner och passade på att laga något extra gott, lite pilligt och med hyfsat hög ambitionsnivå (obs! jag tycker detta är hemskt roligt. Jag skulle lika gärna kunnat bjuda på köpepizza). Det blev vegetariska tapas; sötpotatissallad, fattoush, gurksoppa och gräddkokta musslor (ok, hyfsat vegetariskt..).

img_2751

Jag fastnade förstås inte på bild igår. Men jag hade samma senapsgula kavaj som när jag och Christian firade bröllopsdag i augusti, så det här får duga.

img_1750      

Det blev en supermysig kväll med mycket skratt och samtal om högt och lågt. Vi rundade av kvällen med min stående favorit – pannacottan. Fin dag. Tacksam!

/Elisabet

8 kommentarer

 1. Vilken härlig dag! Hipp hipp hurra för dig!!
  Vi har kört Tastelines kasse ett par månader nu och jag är ju mest nöjd med att jag slipper fundera och planera. Inte alltid alla tycker maten är jättegod men ibland blir det en hit och jag får bra inspiration, och så har jag också landat i att man kan improvisera lite och göra något liknande om receptet inte verkar jättebra.

 2. Grattis! Vilken mysig dag!
  Texten böcker två frågor:
  1. VAD VAR DET I PAKETEN?? (Såklart)
  2. ”Medan Christian la barnen”!!!!???? Hur gör ni med läggning av alla barnen? samtidigt?

  Nu har du två blogguppslag till!

  1. 1. Yes kommer verkligen blogga om den spännande presenten…
   2. Läggningen ja. Det kan jag ju blogga om redan imorgon. Tack för tipset =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *