4 kommentarer

 1. Tycker ju redan mycket om er blogg och att det är så himla blandat! Gärna mer om saker mi redan skrivit om, tex
  -barn”uppfostran”
  – tankar kring veckorytm o aktiviteter
  – saker ni aktivt väljer bort som ni egentligen tycker är kul
  – saker ni önskar ni hade vetat när ni var 20
  Ja det var några spontana förslag 🙂

 2. Hej!! Tycker det skulle vara intressant med ett inlägg om jämställdhet. Hur ser ni på det när ni fostrar barnen, väljer kläder till dem eller tar ut mamma-och pappaledighet? Och hur ser ni på det i de församlingar ni är med i? Tyvärr är det ju ofta så att det inte är så jättejämställt i församlingsarbetet. Mest män som är pastorer och mest kvinnor som är engagerade i söndagsskolan. Tycker det är en viktig fråga och skulle vara kul att läsa om hur ni tänker kring detta.

 3. Hej!
  Jag harrätt nyligen hittat till er blogg och jag älskar den! För oss nya skulle jag gärna önska ett inlägg om hur ni fann er tro. Är det barnatro eller har den kommit som vuxen? Tack för massa härlig inspo!
  //Johanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *