November ända in i kaklet!

Jag skrev en hyllningstext till oktober och blev då utmanad ”kom tillbaka om en månad…”. Och hej! Här är jag! Jag, Filippa och Jennie aka hallelujamorsorna tänkte slå ihop våra kloka huvuden och hjälpa oss och alla er beloved läsare igenom gråmulnanovember. November-pepp så det bara pyser ut ur stugorna!

Så låt oss smygstarta, innan ens november startat! Peppelipeppi! Vad är det absolut bästa med denna tid på året? Jo, vi behöver inte gräva djupt:

Det finns inga förväntningar! Allt utöver att ligga djupt nedsjunken i soffan och lyfta handen ur godissäcken till munnen bör applåderas och jublas å det grövsta! Varje tillagad måltid, varje tänt ljus, varje klä på barnen och ge sig ut är över förväntan!

Väldigt befriande tycker jag!

dsc_0698

Omotiverad bild på mina arbetare hemma.

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *