Novemberpepp – vila på rätt sätt

Barnen och jag har varit på äventyr.
Vi åkte bil med kompisen Frida (bra grej alltså!), och hade x antal kräkstunder pga åksjuka men det gick bra. Anlände till Örebro där lillebror och vacker fru bor.

Där gick vi långsamt genom gamla stan och låtsades mjölka kor och köpte karameller

Utsikten var minst sagt god

Vi åt mat med spännande pommes och njöt av en bra middagsdeal

Jag och min nyaste svägerska tar in solen

Och så värdparet för resan.

Vi har haft det så skönt! Vilat sönder mig nästan. Det är verkligen härligt att få lämna hemmet lite och bara vara hos någon annan ett tag. Sova, äta långa frukostar, ingen tvätt eller städning som väntar mig. Att någon annan engagerar sig så mycket i barnen och kolla på storbilds-tv. Helt perfekt helg alltså.

Nu väntar livet här hemma ett par dagar innan det bär av på mitt nästa november-tips.

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *