Boosta äktenskapet

img_2521

Något jag tänker vi alla borde jobba på året om, såklart, men kanske känns extra kul att göra i en sådan här grådassig månad. Det är att boosta äktenskapet.
Jag tänker också att det görs på hur många olika sätt som helst, inget är rätt eller fel, så länge tanken är att ni ska få tid tillsammans och helt enkelt umgås.
Vi bokade in den här helgen tidigt i somras när vi insåg att sommarens ledighet inte skulle spenderas så mycket tillsammans. Det har liksom aldrig hänt oss innan, att vi inte är lediga mycket tillsammans, och då fick vi tänka om lite.
Vi bokade barnvakt en HEL HELG. Förstå lyckan i det. Vi sparade all the moneys vi kunde och tog sedan tåget över till Köpenhamn och spenderade helgen där.
Mysigt att få vara själv med maken och också träffa ett annat kärleksfyllt par och dela en eftermiddag-kväll med.

Andra bra äktenskapsboostningar:
– Starta upp en ny serier och följ TILLSAMMANS
– Natta barn och duka upp ett fint middagsbord där hemma, ät tillsammans under tystnad eller dela livet
– Fixa barnvakt en kväll och gå på bio (skönt, avslappnat)
– Fixa barnvakt och gå en lång promenad tillsammans
– Klä upp er fint och laga en god middag tillsammans med skön musik i bakgrunden
– Tänd ljus och kryp ner nakna i sängen tillsammans (krävs inte mycket mer)
– Skicka fina sms till varandra efter en tung natt
– Åk bil riktigt långt och se till att barnen somnar eller kollar på tekniska devices, och få en mysig och viktig pratstund

Har vi fler vardagstips för äktenskapsboostning där ute?

/Filippa

3 kommentarer

  1. Håller med om alla tips. Bada badkar ihop tycker jag är mysigt också, om man har ett sånt förstås. Gå och lägga sig samtidigt.

  2. Bra tips!

    Se till att det blir av är ett annat tips! vi kollar över veckan varje söndagkväll och då markerar vi en vardagkväll med ett hjärta, den är till för bara oss och till för att ha mysigt, inte diskutera viktiga saker. Just nu är det en hit hemma hos oss att göra en alkoholfri drink att njuta av.

    Vi prioriterar också att åka iväg en helg själva. Vi har valt att ge det till varann i födelsedagspresent varje år, så i januari brukar vi åka på vår första helg. Under sommaren åker vi på vår andra för att fira vår bröllopsdag. Vi har till och med ett eget konto där vi sätter av pengar till helgerna varje månad så att vi ska kunna lyxa ordentligt.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *