Fredagsgarvet

Hörrni!

Nu är det sista helgen innan adventstiden börjar. Så fastän domsöndagen ännu inte är passerad i kyrkoåret tänker jag ta ut advent och jul i förskott – det behövs nu!!! Tror att Jesus tycker det är okej… 

Så nu kör vi Sunes jul hemma med tjejerna. Älskar Sune. Bästa julkalendern ever! Så klicka här för att komma till:

Sunes jul i SVT:s öppet arkiv

Här är ett klipp från ett av mina favoritavsnitt: Kyrkan

 

4 kommentarer

  1. Ja – nu börjar vi med advent, idag åkte stjärnor och ljusstakar fram i fönstren! Behövs verkligen i det här gråa regnandet.

  2. Älskar Sunes jul och älskar eran blogg! Får jag komma med ett önskemål? Mera kategorier! Skulle visa ett inlägg för min man men hittade det inte bland alla okategoriserade inlägg. Tänk om man är sugen på jättemycket fredagsgarv så hade man kunnat klicka på den kategorin och gotta sig i alla de inläggen på rad =) Ha en fin kväll!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *