Min onsdag i bilder

Hej! Elisabet här. Vi tänkte göra var sitt inlägg a la ”en dag i bilder”, för det brukar bli trevligt. Mina dagar ser väldigt olika ut. Några dagar i veckan är jag hemma med barnen, några dagar jobbar jag. Det blev en jobbdag som ni får titta in i. Dock fastnade varken jag själv, maten jag åt eller något annat sådär klassikt på bilderna. Men ni får leva er in i att jag både såg ut och åt under gårdagen =)

img_1997

08.07 – Det var min tur att ha ”sovmorgon” (vi går upp med barnen varannan morgon). Det innebär att Christian väcker mig kvart över sju, då har barnen ätit och är klädda och då blir det ett snabbt race för mig att klä mig, sminka mig, klä på barnen overaller och så far vi iväg. Efter lämningen av Ture stannar jag till några sekunder och njuter av utsikten och tackar Gud för en ny dag.

img_2001

08.30 Börjar mina lektioner, onsdag är = ”miljö & rättvisa” och idag inledde jag med en föreläsning i feministiska teorier. Det blev spännande samtal och mina deltagare är så kloka att jag baxnar.

img_2007

10.40 Lektionerna fortsätter med vårt projekt för att samla in pengar till musikhjälpen. Förstår ni att jag har lyxigaste jobbet?

img_2008

Klassen har bestämt sig för att göra armband att sälja. De tillverkar egna pärlor i papp.

img_2009

13.40 Jag sitter på kontoret och förbereder nästa veckas lektioner. Halveffektivt, då den dåliga natten gör sig påmind.

img_2010

Räddningen gömmer sig bakom datorn…

img_2014

15.30 Hem till eftermiddagströtta barn. Jag tar en promenad till byns blomsterhandel för att köpa hyacinter med de två yngsta. Att dela upp dem är grejen för att undvika bråk-kaos.

img_2016

17.15 Kvällsmat, linssoppa. Inget barn äter något annat än knäckebröd. Vi har satt upp ljusstakarna under eftermiddagen.

img_2017

18.03 Barnen börjar ta slut och läggningen inleds.

img_2023

19.53 Tillbaka till jobbet för att hålla i en nattvardssamling. Jobbigt att ge sig iväg. Men liv och mat för anden när en väl är på plats. Så god avslutning på en bra dag.

/Elisabet

2 kommentarer

  1. Åh vad jag älskar sånt här!!! MER! 😀
    Så kul att ni gör sånt för Musikhjälpen! Vad jag minns om dig så är ju detta det bästa du vet, Musikhjälpen alltså. 😀

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *