Två fina armband

img_2132

Ja, min klocka är ju också fin. Men jag tänkte tipsa om de andra armbanden jag bär. Båda säljs för att göra världen lite bättre.

Musikhjälpen startar nu ikväll. Jippie! Och min klass på folkhögskolan har arbetat i några veckor med att hitta ett bra sätt att stödja projektet. I år samlas pengar in för att barn i krig och på flykt ska ha rätt att gå i skolan. Så viktigt! De har valt att tillverka de pärlade svarta armbanden, med handgjorda färgglada papperspärlorna kostar 50kr och du köper dem genom att maila haqqiarmband@gmail.com

Det bruna läderarmbandet har detaljer i guld eller silver och finns också i svart. Det tillverkas i Indien och pengarna de kostar går till att stödja ett fantastiskt arbete som gör det möjligt för föräldralösa barn i Indien att få bo på ett tryggt barnhem och gå i skolan. Du hittar det här (där du också kan läsa mer)!

Två riktigt bra julklappar.

/Elisabet

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *