Nytt år folks

Gott nytt år! Jag firade nyår med att stå fem timmar vid spisen, något av det roligaste jag vet om det inte har med pasta och korv att göra utan mer om att vara konstnärlig och utmana gränser. Det blev en sprakande måltid med hummer, friterat rispapper och mycket indiska smaker.

Första veckan i januari blir alldeles speciell. Jag ska jobba en hel del, sedan ska faktiskt vi hallelujamorsor har ettårs-fest! Japp vi har haft bloggen vid liv i ett år och nu ska vi utvärdera, fira och blicka framåt. Kom gärna med tankar och input till oss! Veckan kommer att avslutas med pappas begravning. Det blir nog väldigt, jag vad säger man? Speciellt. Sorgligt och samtidigt fint. Vi hoppas det ska bli en manifestation av hopp och att döden inte har sista ordet. För så tror jag, in i benmärgen.

nya%cc%8ar

2 kommentarer

  1. Gott nytt år. Det låter trots allt som en bra (klumpigt uttryckt kanske men hoppas du fattar)vecka: extra fest bredvid extra sorg.

    Imponerande mat och matlagning!!! Måste bara fråga: har du ro att sitta i äta länge? Nu var det visserligen nyårsafton men när jag stått o lagat något extra, länge (obs aldrig hummer)(obs aldrig fem timmar!) så kommer jag på mig själv med att skriva i mig lika fort som vanligt! Sån besvikelse liksom när man lagt ner sån tid ju. Har du nåt knep?

    1. Tack kära du! Jo men jag känner igen mig, jag blir också så uppe i varv liksom att det är svårt att njuta i lugn och ro. Men jag försöker inte bli besviken utan ofta så njuter ju gästerna desto mer och det går ju att glädja sig åt =)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *