11 saker jag önskar mig år 2017

Jag har funderat lite på nyårslöften och inte förmått mig formulera några bra. Sedan kom jag på att det ju finns massor saker jag önskar mig under året. Det är ju ganska likt, kanske. Varsågoda, min önskelista för år 2017. Inspireras eller ej!

dsc_0003

 • Kunskap och liiite mer vilja att styra i trägårn. Den visade sig ju från sin allra bästa sida i somras, vår nya fina trädgård. Men våra kunskaper äro icke fullbordade, nej ej ens i närheten. Ett möte med vår trägårdsdrottning är dock bokat och vi har lite tankar och drömmar minsann…
 • Jag vill köpa nya glasögon
 • Återigen ska jag ge mig på det här med att läsa böcker. Jag skulle behöva hitta något sätt att varva ner like crazy och jag gillar egentligen det här med att läsa. Men jag har så illa svårt att komma till skott
 • Jag ska bli stark som en björn!

dsc_0009

 • Vi ska fika som kungar i trädgården! Så fort det är, ja, lite varmare i alla fall
 • Jag ska satsa på att tänka igenom alla köp som görs ännu lite mer. Jag är ganska bra tränad i detta, men känner att jag behöver gå lite längre… Får se vad det blir av det.
 • Jag ska baka lite nya bröd! Inte alltid samma liksom och ge mig på lite svårare också. Kul!

img_9235

 • Eftersom vår familj gör en ganska stor förändring under våren ser jag fram emot de många fikastunder jag ska ta. Med vänner, själv och gärna med havet.
 • Rörelse. När jag inte orkar, vill eller kan träna (pga sjukdom oftast) ska jag i alla fall ut och promenera. Det gör så galet gott för själen att få frisk luft, lite lätt flås och rensa tankarna.
 • Jag ska vara så otroligt snäll mot mig själv. I tanke och i handling.
 • Och så ska jag börja se mer film. Vi kollar aldrig på film! Ni får gärna tipsa om bra filmer jag ej bör missa under år 2017. Bio älskar jag från djupet av mitt hjärta, men även hemmafilm borde ju kunna bli najs. Right?
 • Jag vill lära mig nya spännande maträtter att laga. Gärna mer veg! Tips?!

Har ni några kuliga önskningar för det kommande året? Vi kanske kan inspirera varandra lite?

/Filippa

3 kommentarer

  1. Kan verkligen instämma i hyllningen av Mera vego! Har bara den ena men den är så himla bra. God mat, enkla recept och liksom… Vardagsnära. Den är skriven för oss som inte har tid att utvinna vår egen olivolja och så står det till och med att det är okej! Välvärd pengarna!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *