Save the date

Hallelujamorsorna har funnits i ett år! Förra veckan sågs vi och åt en god måltid hemma hos Jennie. Vi var en ganska stukad skara; deprimerade, på gränsen till utmattning och i sorg. Men kanske också som folk är mest.

Vi är mitt i allt stolta och glada för Hallelujamorsorna. Vi ser det som en fristad och någonstans att få utlopp för alla tankar som snurrar. Vi är glada för er, våra läsare. Ni har under året blivit en trogen skara. Några av er visar sig i kommentarsfältet, många läser och peppar oss utanför radarn. Ni blir långsamt men stadigt fler och fler.

En sak som vi alla tre gick igång på var att se till att få till ett fysiskt möte under 2017. Vi tre vill ses, och vi vill även gärna träffa er! Så skriv gärna in 10-11 juni i almanackan redan nu. På måndag lovar jag att outa vad som kommer att ske då. Ha höga förväntningar =)

Kram och tack för att ni finns!

7 kommentarer

  1. Tack för att jag fått hänga med och läsa i ett helt år, ni är grymma! Och jag är så nyfiken på vad som komma skall 😉

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *