Fredagsgarvet

Till slut blev det ett fredagsgarv, också denna fredag i slutet av januari.

Min energinivå är i det stora hela rätt låg så det blir familjen och vardagsrutiner som ligger högst upp på prioriteringslistan. Därför har bloggeriet inte riktigt orkats med förrän nu. Ni får stå ut med den rätt svajig bloggning från min horisont framöver.

Försöker att glädja mig åt de små framstegen som jag gör t.ex. att både orka med flera olika hushållsysslor samt en promenad under en och samma dag. Då är det en bra dag. Och att inte dras ned i hopplöshet när jag har en dålig dag. Men hörrni ett fredagsgarv blir det ändå innan denna fredag är till ända…

Denna gång blir det mina absoluta favorit Mia Skäringer som levererar. Med den helt fenomenala, unika och underbara karaktären Tabita. Håll till godo!

6 kommentarer

  1. Jag tycker verkligen att du lägger bloggeriet längre ner på prioriteringslistan o kommer ikapp med dig själv helt utan dåligt samvete. Det här stället finns ju kvar och är så bra även om det ”bara” är nytt varannan dag! Kram!

  2. Jag håller fullständigt med Linda. Tycker väldigt mycket om dina texter – men tycker ännu mer om att veta att du vågar backa och vila! Och för mig har det visst blivit en daglig ritual att gå in här på bloggen och den ritualen lär inte spräckas så lätt. 🙂

    (Och här i landet är Youtube fortfarande stängt, så blir ingen Mia Skäringer för min del…)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *