En perfekt second hand-tur

Här om sistens fick jag akut abstinens efter att få gå själv, på second hand, i min favoritfristad; Malmö. Sagt och gjort.
Och såhär kan det se ut när jag får friheten att göra såhär, häng med vetja!

När man helst vill handla kläder, och grejer, och inte lägga pengar på mat, se då till att ha med dig något ätbart! Här äter jag en kesoburk till lunch. Har även med mig vattenflaska, nötter, banan och lite mörk choklad med havssalt. Mums. Bästa snacksen!

Extra glad blir jag ju såklart när det är REA på second hand! Då kostar plaggen en spottstyver och det är ju himla fint.

Det finns såååå mycket grejer! Det gäller att ha tentaklerna ute och ja, ha ätit ordentligt så att blodsockernivån klarar pressen att leta efter rätt saker.

Och mycket finfina plagg kan ju hittas. Jag är ju en märkesnörd av rang, men bara när det kommer till second hand. Skulle aldrig ha råd annars! Men kul är det att fynda här. Dock blev det lite andra grejer som fick följa med hem än det ovan.

Sedan bara måste jag svänga förbi mitt favoritcafé Barista och dricka en havrelatte. Dessutom provade jag deras rawboll och OJ vad gott det var! En lyxig fika to go för att hinna kika extra mycket.

Malmös fina kvarter. Love it.

Ja så går det till, och har gjort i rätt många år, när fru Nielsen får välja vad hon ska göra med sin fria tid ett par timmar en dag. Fint äre. Och lyxigt, enligt mig.

EDIT:
Bäst second hand-ställena i Malmö!
Mitt bästa tips är att jobba sig utifrån och in. Börja ute på Heleneholmsområdet där det finns Emmaus och Myrorna. Både de är stora med mycket kläder, möbler och skor. Där är också något billigare än de inne i stan. Sedan tar du dig in till stan, Triangeln, där du finner Emmaus och Myrorna samt Humana, som är lite mer vintage-style. Kör på!

/Filippa

6 kommentarer

  1. Men hallå! Du glömde skriva dina bästa tips på second-hand affärer i Malmö:) var gick du? Några tips för oss skåningar som du vill du bjussa på?

  2. jag kan typ garantera 🙂 att du och ni andra INTE blir besvikna om du/ni avslutar med KONNEKT 10 min gångväg från triangeln mitt emot Immanuelskyrkan!

  3. Åååå jag vill åka till Malmö. Och så måste du hjälpa mig med secondhandleriet. Har inga skills. Men jag har ju börjat med skorna i år. Kanske kan finnas hopp för 2017 som ett år secondhandlandets-tecken också för mig 🙂

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *