Vänliga Lars Lerin; ett antidepressivt medel

svt-vanligenlarslerin-2015-e00-0298-jpgAlltså denna man. Han heter Lars Lerin. En mästerlig konstnär, med akvarellmålningar som får en att tappa andan. Författare, sommarpratare och nu så programledare.

Jag vet inte vad det är som gör det men när jag ser eller lyssnar till honom så ler hela jag, inifrån och ut. Är det skönheten, skönheten eller värmländskan? Troligtvis alla tre. För denne man är vacker och god. Han utstrålar något särskilt. Jag känner igen mig i skörheten och uttryck som han återkommer till. Till exempel att det är lättare att ha en uppgift och ett yrke än att vara människa. Att vara människa är sannerligen inte enkelt. Och det är bara en människa som varit i djupaste ångest och mörker som kan skämta om det med värme. Han kan pendla från djupaste samtal om döden för att nästa sekund fnissa som en liten pojke. Alla verkar falla för Lars Lerin. Alla som han möter i sin programserie vill vara hans vän. Filip Hammar säger att Lars Lerin har samma effekt som en antidepp tablett.

Vill du också falla för Lars och få en lätt antidepressiv effekt såhär i februari? Kolla in hans TV-serie Vänligen Lars Lerin .

Eller varför inte lyssna på ett sommarprat det kan behövas såhär denna sista vintermånad: Lars Lerin Sommar i P1

Hörrni vi har lämnat januari bakom oss. Vi tar oss igenom den här vintern också!

/Vänligen Jennie Hallgren

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *