Sjukskriven präst på grönbete + Fredagsgarvet

Ni anar inte hur fullpackad min hjärna är just nu. Jag har typ varit i karantän, hemma i ett hus på landet i ett år! Inte många människor inom synhåll här inte.

Men nu har jag varit på EFS årskonferens (kyrkan jag är anställd av) i fyra dagar! Så sjukt mycket människor. Och intryck. Men hörrni det har faktiskt gått bra. Knappt någon ångest, endast yrsel på grund av uttröttad hjärna plus extrem trötthet. (Därav att jag helt glömde göra ett blogginlägg i tisdags!! Sorry.)

Så yes, det är jag extremt glad för att det gick så bra. Jag är en mycket stolt och glad medlem av EFS efter dessa dagar. Om ni vill se och lyssna till god undervisning från konferensen kolla in EFS-play ! Där finns mycket bra, inte endast från konferensen.

IMG_2714-1_Fotor

 

Direkt efter konferensen har jag varit på Bjärka Säby för avslutande seminarier av Klassikerkursen, den distanskurs i teologi som jag läst under våren. Vill du bli min klasskompis i höst och läsa en mycket givande kurs i en fantastisk miljö, så finns möjligheten kvar. Det finns fortfarande platser kvar till hösten, då är det reformationen som gäller. Klicka på länken ovan för att läsa mer!

IMG_1392

 

Och så ska jag på Håkankonsert på Stadion ikväll!!! Galet asså!

 

poster

 

Därför har jag en långsam förmiddag hemma idag då jag kollar på klipp från #Imomsohard. En helt ny och fantastisk bekantskap. Detta är en given favorit: I swimsuit so hard.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *