Det var det här med heminredning

Förra sommaren hade vi ett par dagar lediga tillsammans här hemma. I år har vi haft sju veckor. Det innebär: ommöberling och hemmafix DELUXE! Det är en bra variant på semester när pengarna inte flödar med det finns mycket tid. Precis som vi haft det alltså, hehe.
Ett par turer till olika second hander och det blir mycket trevligare här hemma! Ovan ser ni en hylla jag köpte för 20 kr, en Rörstrand-kanna för 25 kr och en kaffekokare för 35 kr. Resten är arvegods från farmor!

Jag har också försökt ge mig själv gröna fingrar och odlat både i växthuset men också satt lite skott i vatten osv här hemma. Dessa två fina palettblommor har jag fått i gåva från två olika vänner. De växer ju så det knakar! 

Fin utsikt från ovanvåningen. Där nu jag och min man huserar, istället för barnen. Det ska ni verkligen få se mer av så fort jag hinner ta lite fina bilder. Och kanske fixat iordning liiiite mer.

Det provisoriska nattduksbordet. Emanuel är helt thrilled över att vi ÄNTLIGEN har plats för nattduksbord, vi har aldrig haft det sedan vi gifte oss nämligen. Men, då återstår ju såklart den där delen att hitta några snygga! Det letar jag efter på blocket och second hand nu. Kan nog bli bra det här!

Fler som har fixat hemma under sommaren? Ibland blir det ju bara så galet bra, som det blivit hos oss nu. Vi alla trivs liksom lite bättre!

/Filippa

6 kommentarer

  1. Kul!!!
    Jag har äntligen målat om i vårt allrum. Det är vitt i hela vårt hus, men nu är det världens trevligaste gröna där och jag är alldeles lugn. Igår kom tapetprover till köket och hallen och ikväll kommer min bror med en hink färg till barnens rum. Och innan dess ska jag köpa jord och en blodlönn eller liknande som ska sitta i gårdagens grävda rabatt. Om det inte vore för dagens 40årskslas hade jag förmodligen flyttat dit växter (både från vår och grannens tomt) för glatta livet…
    Så roligt att fixa, och ute kan barnen vara med och hjälpa till i större utsträckning!

  2. Vi har rensat i skåp och garderober och köpt nya garderober , sålt av lite på blocket! Känns så skönt!?

  3. Spännande! Låter klockrent att ni bytt plats med barnen ? vi håller på med en liten grej i köket, river överskåp och slafsar på lite färg. Så får det vara tills hela köket ska renoveras. Har också möblerat om vardagsrummet och rensar och sorterar. Denna regniga sommar har inte bjudit på så mycket vila ?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *