Att få va med!

Det är lätt hänt att vissa stående inslag i livet bara försvinner i småbarnsdimman. En sådan sak kan vara att åka på läger och sådana grejer.

Det är en sak vi hallelujamorsor gemensamt håller högt. Att fortsätta vara med. Inte på samma sätt förstås, förutsättningarna har ju i grunden förändrats. Men att fortsätta göra omaket att komma iväg. För det är ju alltid värt det.

Jag har precis kommit hem från Frizon, en festival inför Gud för målgruppen 16-19 år. Jag har lyxen att åka i tjänsten och möta upp förra årets bibelskoleklass och förhoppningsvis ragga några nya deltagare. Jag var med hela festivalen och det var nog tio år sedan sist. En dag kom Christian och alla barnen upp och hängde runt.

Det var en sådan välsignelse för mig. Känslan av att få vara med. Att få samtala med unga människor om deras livsval. Att få be och fortsätta öva sig i att lyssna in Guds röst in i människors liv. Att få sjunga lovsång och tillbe med tusentals fler. Att känna nerven i livet, att det är på riktigt och att det är viktigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *