Dötrött deluxe

Jag är helt slut alltså. Så jag har faktiskt inget som helst vettigt att skriva till er. Men ni får en titt på vad vi skördat hela sommaren; gurka och tomat. Kul ju!

Min enda tanke jag vill dela idag är, att hur bra och vettigt vi än planerar så blir det ju aldrig så. Om det så är känslomässiga ting som kommer ivägen eller fysiska. Igår skulle jag ha en härlig eftermiddag med barnen, men Elmas läkarbesök drog ut på tiden och blev extremt känslomässigt jobbigt och sedan var jag liksom helt död. Och på det skulle nästa barn på gympa, jag ligger tokefter i jobbgrejer, fikat har jag på jobbet, träna behövde jag för min sketna rygg. Och ja. Allt fixade sig och allt blev gjort.

Men nu ska jag försöka lugna ner tempot igen då. Och hoppas att inga fler upptäckter kommer ivägen.

Ha en fin onsdag!

/Filippa

2 kommentarer

  1. Usch nej. Men du klarade det. Hoppas att du blir överraskad med en stund du inte hade förväntat dig! Kram & styrka till dig! Hoppas Elma är ok!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *