Måndagstipsen är tillbaka!

Yes! Efter ungefär ett års uppehåll tar jag upp min ”gamla tradition” med att inleda veckan med några fina tips. Får se hur länge det håller i sig!

Träning

I sommar har jag upptäckt vilket fantastiskt utbud av bra träningspass det går att hitta på internet. För mig är det näst intill omöjligt att göra ett fys-pass ensam utan någon som håller mig sällskap och hojtar att jag ska ta i. Men jag har upptäckt att det räcker om någon hojtar via skärmen. Den här killen och hans pass har jag fastnat för, det är en härlig balans av humor och att ta i rejält. Våga prova!

Musik

Vi är många som väntar på att Ellen Vingren och Jenny Wahlströms projekt Silver ska släppa sin EP. Det kan inte bli något annat än innerligt, ärligt och kristusdoftande. Redan nu på onsdag spelar de i Örebro, så den som bor i närheten bör ta sig dit, men så länge kan vi njuta av första släppet via soundcloud.

Bok

En av de böcker jag läst i sommar är den här, Frid i själen av Niklas Piensoho. En mycket bra bok. Så pass bra att jag beställt den som kursbok till min bibelskoleklass. Piensoho går liksom stillsamt men reflekterat igenom de där olika sakerna som kan röra sig i ens inre; oro, stress, ångest. Det är en fin väv av bibelreferenser och personliga exempel och blir en mogen röst in i detta viktiga samtal.

Hushållet

En alldeles enkel och kanske självklar grej för de flesta har blivit värsta uppsvinget för oss som familj och vårt förhållande till frukt och grönt. Och det är att ta bort alla förpackningar innan vi stoppar in det i kylskåpet. Och ha olika skålar för grönsakerna istället. Det ser så mycket fräschare ut och är lättare att hitta bland dem. Observera att bilden inte är från vårt kylskåp utan från elgigantens kylskåpsreklam!

 

Ha en fin vecka hörrni!
Minns att Herren går med er!

3 kommentarer

  1. Åh, älskar Jenny och Ellen, älskar träning framför youtube, älskar frukt och grönsaker (typ) och vet att jag har all respekt för Nicklas pienso – ska läsas alltså! Bra tips! ?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *