Heja er!

En fin sak med att arbeta som lärare på en bibelskola är att få höra unga människors berättelser om vägen till en tro som bär.

Varje berättelse är unik. Men det finns återkommande spår i alla. Och det handlar om människor som sett, som samtalat, som bett. Det handlar om ungdomssamlingar och ledare som stått nära, det handlar om läger och andakter och hemgrupper.

Så heja er! Alla ni som år efter år, vecka efter vecka kämpar på med att hålla i grupper, rodda läger, sätta upp ljusslingor och övar in lovsånger.

Jag får se lite av frukten av ert arbete. Och vet ni, det är helt fantastiskt. Unga människor som blivit sedda och lyssnade på och som har positiva erfarenheter av kyrkan, av ledare och av Gud. Heja er!

IMG_1515

3 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *