Saturday inspiration

Köpte mig två vintagekjolar på röda korset i veckan. De kostade 30kr/styck så det kändes värt. Nu pinnar jag veckade kjolar för glatta livet. Bilden ovan känns djärv, vet inte om jag kommer passa i stickat över kjol. Den som lever får se (och den som följer min insta)

Dessa orangea byxor!!! Tycker det är så snyggt med denna vida byxa men har ännu ej hittat några på second hand som klaffar. Ska se om jag kan hitta en spännande variant idag.

Älsk på herrskorna. Så värt. Jag köpte mig ett par spetsiga på en finloppis jag var på. De var nog inte ens använda en gång för de börjar redan bli slitna efter daglig användning.

Alltså detta måste vara det bästa, enklaste, billigaste och piffigaste stylingknepet ever! En knut i kragen liksom. Love it!

Den rutiga kavajen. Me LOVE! Tycker det är otroligt snyggt och höstigt. Jag köpte en i somras på pingstkyrkan second hand i Helsingborg, den sitter som en smäck. Snyggt med jeans och finskor eller varför inte sneakers?

Så, dagens inspo är här. Ut och shoppa second hand med er! (Hehe)

/Filippa – the fashion nerd

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *