Novemberpeppen

Nu har jag det! Det här är ett upprop! Jag vet vad vi ska göra för att november ska bli lite ljusare!

Och det spelar inte så stor roll vad vi kallar det, men novemberpeppen kanske? För det här kommer att bli en månad av pepp och uppmuntran.

Vi är så svältfödda på genuin uppmuntran. Låt oss ge varandra det!

Utmaningen är enkel. Varje dag under november ska du uppmuntra någon. Så enkelt.
Och det är helt ok att hålla det så enkelt. Att bara tänka lite extra på att uppmuntra dem runt omkring dig lite extra i november.

Men om du är som mig och gillar listor och planering och när saker är uppstyrda. Då kan du också göra såhär. Om du blir inspirerad och har energi till det förstås.

  1. Gör en lista på 30 namn. Be gärna en stund först och sen skriver du bara ner alla namn som poppar upp i ditt huvud.
  2. Fundera över vilket kärleksspråk som kommer naturligt för dig. Ska du kanske köpa ingredienser så du kan baka saker och ge bort? Ska du köpa hem ett gäng vykort som du kan skicka? Eller ska du göra en utrensning bland dina böcker eller kanske sjalar och göra fina paket som du kan dela ut. Eller sätta dig med block och penna och börja formulera ord över vad du ser i ,människors liv.

3. Var redo när november väl börjar och gör då en daglig gest eller aktion av uppmuntran. Det kan såklart även vara ett enkelt sms eller att du träffar någon som du kan berätta för hur du uppskattar hen.

 

Är ni med?

 

 

4 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *