Vi håller också på!

Precis som Filippa passar vi också på att renovera under lovet. Det är svårt att avgöra om det är dumt eller smart. Kanske både och eller varken eller.

Vi har som grundregel att inte vill hålla på med ett konstant renoverande som stjäl massa tid och pengar och ger ett ständigt dåligt samvete. Däremot kan vi göra punktinsatser. Det ger mycket energi tycker jag att en plats en gått och tyckt var ful plötsligt blir fin.

Under lovet är planen att fräscha till två barnrum. De har haft mörkbrunt plastgolv och cremefärgade väggar. Ungefär så fult det kan bli. Vi fräschar helt enkelt till med lite målarfärg och lägger ett nytt golv.

Det är inte helt enkelt att renovera med tre små barn. Mestadels blir det att vi delar upp oss och hittar på saker med barnen utanför hemmet medan den ena målar.

målafoto

 

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *